Dinsdag 18 september 2018

Nieuwe badmutsen met Aqua-Novio en sponsorlogo

Dankzij een sponsor hebben wij 80 nieuwe badmutsen gekregen voor het nieuwe seizoen. De eerste badmutsen zullen vanavond worden uitgedeeld. Wij zijn deze sponsor uiteraard zeer dankbaar als afdeling Wedstrijdzwemmen en willen hem namens de zwemmers en trainers bedanken voor de geweldige uitstraling die we nu zullen hebben tijdens de wedstrijden, te beginnen met de NK estafette en de minioren/junioren circuitwedstrijd aankomend weekend.

Wij zijn ons ervan bewust, dat we meer dan 80 zwemmers hebben binnen onze afdeling en we dus niet iedereen met deze sponsoring van 1500 euro van een badmuts kunnen voorzien. Aangezien dit seizoen ook ons jubileumjaar van 25 jaar Aqua-Novio’94 begint, hebben we met steun van onze partner Zwemspullen.nl voor alle overige zwemmers ook een badmuts besteld met clublogo. Deze zullen de komende dagen ook worden uitgedeeld

Tevens hebben we wat extra badmutsen, zowel van de Arena Ultra 3D en als de wrinkle free besteld voor zwemmers die er nog 1 willen kopen. Meer info volgt via de mail.

ZWEMMERS HEEL VEEL PLEZIER MET DEZE BADMUTSEN!