Vrijdag 18 januari 2019

Ouders geven SuperSpetters zwemles een 8.1!

© 2019 KNZB

SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.

 

 

Referentie van ouders

 

Met SuperSpetters heeft mijn kind op een speelse manier goed leren zwemmen. Door het spelelement blijft mijn kind geboeid en door het goed aanleren van de techniek van de borst- en rugcrawl heeft hij een goede basis voor de zwemsport. (Ouder, zwemvereniging DWK uit Barneveld)
 
Ik zou SuperSpetters wel aanraden aan anderen omdat het heel fijn is dat je alles binnen een jaar kunt hebben, op een leuke speelse manier. Vanwege de intensiteit, denk ik persoonlijk dat het niet voor ieder kind geschikt is. Voor onze dochter was het prima! (Ouder, De Koekoek uit Vaassen)

Ik kreeg met SuperSpetters veel duidelijkheid over de vorderingen. De kinderen gaan snel naar het diepe, waardoor de kinderen zich snel kunnen redden in het water. (Ouder, TRB-RES uit Tilburg)
 
Op een speelse manier wordt toch zorgvuldig het zwemmen aangeleerd. Leuk voor onze zoon.  Door persoonlijke aandacht heeft hij zijn angst voor het duiken overwonnen en is nu een echte waterrat! (Ouder, zwemvereniging DWK uit Barneveld)
 
Wij hebben 2 oudere dochters die de reguliere zwemles hebben gevolgd. In vergelijking met die manier van lesgeven, de volgorde van dingen aanleren, vinden wij SuperSpetters een enorme verbetering. (Ouder, De Koekoek uit Vaassen)

Onze dochter heeft een jaar op reguliere zwemles gezeten, dat was geen succes. Het was te massaal voor haar en ze werd erg ongelukkig tijdens deze zwemlessen. Juf Sacha heeft dat geweldig opgepakt en haar goed naar een Superspetter diploma begeleid. (Ouder, zwemchool Utrecht)
 
Ik zou SuperSpetters aanraden omdat alles veel transparanter geworden is. De voortgang is beter te volgen en kinderen doorlopen de stappen veel vlotter. (Ouder, van zwemvereniging TRB-RES uit Tilburg)

De les wordt op een leuke speelse manier gegeven. Zeker kinderen met een hoog energieniveau worden door deze manier van les geven meer uitgedaagd. Onder water zwemmen en door het gat zwemmen wordt door de speelse manier van lesgeven minder beladen voor de kinderen. De kindjes voelen zich al zo vrij in en onder water dat dit als vanzelf gaat. (Ouder, De Koekoek uit Vaassen)

Het is een super leuke methode en veilig zwemmen. Akram voelde zich vertrouwd en heeft met veel plezier gezwommen. Er worden allerlei technieken tegelijk aangeleerd in 1 les en Akram zag er steeds meer uitdaging in door de veranderingen die gegeven werden. (Ouder, van zwemvereniging TRB-RES uit Tilburg)